''TRØST''
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blenderf/16
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger795
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106656} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
André M.
Dette MÅ være datteren din! (påfallende likhet). Bedårende par og en flott presentasjon. Du har greid å få til et svært avslappet og naturlig uttrykk. Dyktig gjort, Vibeke. (Og tålmodig, regner jeg med). Usikker på om jeg ville hatt litt mer luft på begge sidene (og følgelig gått for det kvadratiske formatet). Fortsatt usikker. For jeg liker jo bildet slik det er, også.
Sidsel A.
Her har du fått til et utrolig flott lys og et portrett av et sjarmerende par. Både ansiktene og armer og hender utgjør et vakkert bilde med fine hudtoner. Vakkert!
mvh Sidsel
Bjørn H.
Klasisk og flott motiv ...

Hun virker litt for uinteressert syns jeg .. hehe ...

Kunne vært kos hvis begge hadde det lure blikket mot hverandre også :)

Det begynner å bli sent, så jeg får ikke bestemt meg om det blir noe feil i bånn med armer og hender. Om de skulle kommet tydeligere fram, og om det blir for tøff beskjæring ... ???

Mulig alt er kult, jeg bare tenker litt høyt ... :)

Bjørn ;¤

Otto V.
Flott bilde synes jeg,men tror jeg hadde kuttet i nedkant ved guttens albue.
Ov.
Tone B.
Hei Vibeke, flott bilde. Eneste jeg har å si noe på her er at jeg synes det er synd at du har kuttet hendene på jenten og kanskje hun virker litt for uintressert? Men absolutt et fint bilde.

mvh Tone
Inger-Lise S.
Hei i natten Vibeke! For et nydelig portrett! Fin komposisjon og søte unger. Dyktig eksponert, som vanlig:) Lekker bakgrunn. Soft og behagelig bilde.
Dette kan du!

mvh Inger-Lise
Mike T.
Hei Vibeke,
det tekniske er for meg så pass uoppnåelig bra at jeg ikke vil si noe mer om denne biten. Jenta virker litt for fraværende, kanskje til og meg litt avvisende på meg. ''Trøsten'' synes ikke å ha virkning (enda). Jeg ville heller tolket bildet slik at gutten vil gjøre noe godt igjen (''unnskyld...'').
Hilsen Mike
Avsluttet .
Fantastiskt fint dette også vibeke! Klassisk portrett men samtidig laangt fra kjedelig.
Du er veldig flink med å lyssette! Ekte og fint samspill mellom søskene. Synes ikke jenta ser uengasjert ut. men kanskje heller at hun ikke er helt i form og får hjelp og tøst av lillebror?
Jeg antar at du har kuttet hendene hennes med en hensikt, de ser kanskje litt slappe ut under skyggen du har laget..

tanja:o)
Avsluttet .
Når jeg så bildet og lest titeln tenkt jeg med en gang på filmen ''my girl''

At jenta virker litt fraværende ble sagt flere ganger. Men jeg syns at titeln trøst passer bra. Borte i tanker pga... Derfor får hun jo ''trøst''

Hilsen Jørg
Eliza A.
Rørende vakkert!!
Varm og flott stemning.
Fin komp. og lyssetting.

Eliza
Tore U.
Et godt portrett med rom for mange tolkninger. Teknisk veldig bra gjennomført. Personlig er vel også jeg av den oppfatningen at jenta er litt for fraværende.

mvh
Tore
Nils B.
Et søtt og litt gøyalt bilde. Når det gjelder fargemettningen i bildet synes jeg det blir i meste laget. Den gule er litt for fremtredende i enkelte partier. Når det gjelder guttens hode/hår så blir jeg ikke fortrolig med det sorte som går inn på halve hodet, og den litt flate efekten dette har på håret. Oppsett og baklys fungerer flott selv om jeg godt kunne tenkt meg litt mer også av dette og da spesiellt på guttesiden. OK, tankene mine er selvfølgelig subjektive vurderinger. Et godt varmt bilde som du absulutt bør ta godt vare på. Om piken virker litt uintresert er helt forståelig i den alderen og dette tilfører bilde noe. Stå på!!!!
Brita Helen E.
Nydelig!! Et meget bra bilde. Flott lyssatt! Bra utført! :)

Mvh Brita...
Bergliot E.
Dette var bare vanvittig bra. Fint lys, fin stemning og et veldig flott uttrykk på jenta, samt at kroppsholdningen forteller svært så mye. Veldi veldi bra bilde!!! Jeg er imponert over bildene dine. Du er dyktig:)

Bergliot:)
Heri R.
Vakkert! -heri
Rita S.
Vackert porträtt med mycket värme å kärlek i..
Fint jobbat Vibeke!
Mvh
Rita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu