barn i magen
Sees best i fullskjerm!
Bildet inngår i albumet BARN I MAGEN - kvinner i sin vakreste periode av livet... Nyt skjønnheten!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-27 20:53:33
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF-S NIKKOR 18-70mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1748
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Odd Jorulf H.
Dette var vakkert! Modellen kler bakgrunnen og tøyet glir naturlig over til den og dermed fremheves hudfargen og motivet godt. Kvinnen ser tankefull ut, noe som du har fått godt frem. Veldig fint, personlig synes jeg dette er bedre enn det forrige bildet ''ventetid'' Ville kanskje prøvd et bilde der håret ikke går bak øret, men henger bare litt forran ansiktet. Men dette er absolutt bra!! Gleder meg til å se neste kreasjon! :)

Odd H
Odd Jorulf H.
Dette var vakkert! Modellen kler bakgrunnen og tøyet glir naturlig over til den og dermed fremheves hudfargen og motivet godt. Kvinnen ser tankefull ut, noe som du har fått godt frem. Veldig fint, personlig synes jeg dette er bedre enn det forrige bildet ''ventetid'' Ville kanskje prøvd et bilde der håret ikke går bak øret, men henger bare litt forran ansiktet. Men dette er absolutt bra!! Gleder meg til å se neste kreasjon! :)

Odd H
Stine J.
Dette bildet ble enda bedre enn det forrige. Nydelig overgang fra modellen til tøyet til den hvite bakgrunnen. Flott! :-)
mvh Stine
Inger-Lise S.
Et flott bilde.Eterisk vakkert. Dyktig presentert med god komposisjon.Fint på alle måter,men kunne også ønsket at håret ikke var bak øret.

mvh Inger-Lise
Avsluttet .
Syns bildet så bra ut på thumbnailen, men ble litt skuffa da jeg fikk det i større størelse.
Det første jeg tenkte var ''klisje.''

Hva om du hadde gjort det litt mindre pastell i hvert fall siden hun står i den typiske ''gravid-stillingen'' med hånden under magen. Det mangler liksom bare et speil.

Får ikke helt tak på om hun er glad eller melankolsk. Hun ser i hvert fall veldig tankefull ut. Det liker jeg. Sløret hun har rundt seg gir meg assosiasjoner til bryllup eller kanskje en engel. Men den svarte rammen rundt syns jeg gjør det hele litt ''skarpere'' noe jeg syns passer dårlig til begge assosiasjonene.

Jeg ser jo at du har arrangert dette bildet. Jeg tror det hadde blitt bedre om hun enten hadde på seg klærne sine, eller tok av den knæsje øyeskyggen. Syns sløret og øyeskyggen passet dårlig sammen.

Håper jeg har vært til noen hjelp:)

Mvh E-L
Inger Lene H.
Dette likte jeg mye bedre enn det forrige! Liker at hun har på seg det hvite sløret...enig ang øyeskyggen... ;) Flott!

-il
Vibeke P.
Tusen takk for tilbakemeldinger. Må nok si meg litt enig ang. øyenskyggen, men jeg er ikke enig i at den ødelegger bildet. At de er klisje, kan godt være, men er det noe galt i det???

Legger ut en svart/hvitt versjon, der vil iallefall ikke øyenskyggen være framtredende!

Vibeke : )
Hege J.
Hei Vibeke! :)

Dette var et nydelig bilde og en fin dokumentasjon for mor å se tilbake på senere. Likte verson #2 best. Nydelige ''duse'' fargetoner, fint arrangert og god komposisjon. Uenig i at håret burde hengt frem, da ville for mye av ansiktet bli skjult, tror jeg.

Mvh Hege
Venche J.
Nydelig.

Hadde jeg vært yngre hadde jeg garantert blitt gravid etter et slikt flott syn. Du verden det var en herlig tid.

Sier det en gang til. Nydelig formidlet.

Wenche.
Roger V.
Hei
Du er bare dyktig syntes jeg. Mulig dette er bedre enn det forrige, er ikke helt sikker, men ''so what''
Kledelig modell, hudtonene sitter, men er neimen ikke sikker på det sløret.
Ser frem til fortsettelsen.
RV
Ole Birger S.
Fint bilde. Jeg liker s/v utgaven best. Det blir noe rart med modellens høyre bryst, der en liten flat del synes under armen. Jeg ville ha tatt med hele brystet, eller dekket helt brystet med hånden. Denne ''mellomløsningen'' trekker for mye oppmerksomhet.
mvh Ole Birger
Espen P.
Rolig flott bilde, men jeg også reagerte på den lille ''flippen'' til pupp under armen hennes.

ePsen
monica p.
Hallo Vibeke
Se der ja det var bedre, passer bedre med lys bakgrunn og soft lys, det var fint det forrige også, men det virket så dystert på en måte.
Det eneste jeg har å sette fingeren på her, er at hun kanskje ser en smule for lut ut i skuldrene, synes også hun ser litt redd ut, akkurat som om hun gruer seg litt for det som skal komme, og dette skal vel egentlig vise ømheten og gleden over hennes situasjon.
Vet jo at mange gruer litt for det forestående og kanskje ukjente, men i følge teksten din var det ikke det du ville formidle her.
Du er utrolig dyktig til dette Vibeke, og jeg vet du tåler å høre folks ærlige mening, derfor sier jeg det slik jeg ser det.
Mulig det bare er meg som har denne meningen, men ok, jeg står for den likevell jeg.
Det er jo når alt kommer til stykket bare et par synspunkter som kanskje kan gjøre et flott bilde enda litt bedre:o))
Mvh Monica:o)
Jan Ove T.
Har ikke lest alle komentarer som er lagt til, er grådig mangen du :-) Men kan ikke si noe annet en att dette er jo bare nydelig. Likens for de andre som er lakt til de siste dagene.. :-))
André M.
Her stemmer mye, rent billedmessig: Lyset, fargene, enkelheten, softingen, osv. Allikevel: Det er noe som skurrer litt for meg... Muligens er det posituren... Vet ikke helt hvordan jeg kan bidra med en vettug kommentar, her, - men jeg prøver: Det er kanskje INTET som er vakrere i mine øyne enn en gravid kvinne. Men som den eminente artisten som tidligere gikk under navnet Prince uttrykte det: ''Style, - is the glow in a pregnant womans eyes''. Eller no' sånt. Ja, - jeg savner på en måte gledesuttrykket. Smilet. Øyenkontakten. Stjerner i øya!. Det drømmende, melankolske uttrykket funker litt dårlig for meg. Jeg vil se livsglede og optimisme som gnistrer!.

Hmmm... Vet ikke om du fikk noe vettugt ut av denne kommentaren. Men som sagt: Bildet er slett ikke dårlig, men jeg fikser ikke helt uttrykket hennes. Sorry.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu