Skumbad
Jeg tester ut forskjellige miljøer for å se hva som fungerer og hva som blir helt galt. Personlig så synes jeg at dette ble ganske koselig, selv om det er mange elementer med på bildet. Det blir spennende å se hva synspunkter som kommer fram. Takknemlig for ALLE tilbakemeldinger- spesielt om de begrunnes hvorfor bildet er bra eller dårlig : )
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-28 18:47:46
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF-S NIKKOR 18-70mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetMå betraktes i full skjerm dersom du har mulighet!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger771
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Avsluttet .
Herleg bilde, både i fargar og svart kvitt!
Skulle ønske handkleda på golvet var vekke; ellers perfekt eksponering dette. Ingenting å utsette egentlig...

-Kjetil-
Venche J.
Etter min mening er dette et flott barnebilde i en kjent situasjon, selv om det i dag ikke er vanlig å bruke vaskefat til bading. ;)

Syntes de elementene du har med hører til i rimelig nærhet, og de skaper litt miiljø rundt badenymfen.

Vann er jo et flott middel for å få barn fokusert på noe de liker. Har brukt det knepet på alle mine når håret skulle klippes. Vannkrana på passe styrke, og mor i aksjon med saksa.

Liker begge versjonene men tror jeg faller ned på fargeversjonen som favoritt. :)

Wenche.


Avsluttet .
Dette synes jeg er meget bra. Fargeversjonen er best. Den digitale s/h varianten blir ikke ''ekte'' i mine øyne fordi det blir for lite kontrast og flatt. Fargene hjelper til her. Lyssettingen, og at du har fått fram at barnet tydelig trives med sin naturlig lek er bildets styrke. Tror kanskje det burde synes litt mer av underlaget/gulvet der vaskefatet står, er mørkt på min skjerm, og er litt usikker på om håndklærne til høyre distraherer. Uansett, godt jobba.

Mvh KjellH
Jon L.
Knallbilde.
Skal man finne noe ''galt'', måtte det være at det er kanskje for mange elementer med i bildet. Men det er jo en smakssak.
Hvordan gjorde du med belysningen her?
Igjen, flott, stemningsfullt.

Jon
Bjørn H.
Herlig bilde Vibeke :)

Fargeversjonen er her klart det mest tiltalende.... De gule gakkgakkene må jo syns ... hehe ...

Ikke stort mer å si annet en at jeg syns du har skikkelig bra dreis på dette :)

Syns du har vært flink til å balansere innholdet med velfungerende elementer ...

Bjørn ;¤
Cristina B.
Synes dette er bare helt flott barneportrett.
Gutten er så naturlig og det er god farge på huden. Videre liker jeg lysbruken.
Har ikke noe å utsette, fordi liker det nettopp slik det er, dvs versjonen med farger.
Meget bra, synes jeg.
mvh Cristina
Olav B.
Nyydelig barnebilde! (Jeg valgte grå bakgrunn og hvit ramme til denne)
Vibeke P.
Tusen takk for utfyllende tilbakemeldinger. Kjekt at dere liker det : )

Vibeke : )
Anniken S.
Du er utrolig dyktig på portretter. Det er like spennende hver gang å se hva du har funnet på. Her vil jeg spesiellt trekke frem den gode lyssettingen.
Den kommer best frem i fargeversjonen som jeg liker aller best. Elementene er mange, men jeg syntes de er satt sammen på en flott måte og lager en fin setting rundt det hele. Et avslappet barn som er opptatt med sitt er virkelig et godt fotografi. Tommelen opp for dette.
Andres H.
Fint barnebilde, god lyssetting. Elementer som vaskebalje og trestol får meg til å tenke gamle dager, og jeg synes derfor plast-ender ødelegger ideen noe, selvom fargene liver opp bildet. Hva med trefigurer? Teknisk meget bra. Liker bildene dine.

Andres...!
Aladdin H.
Herlig bilde Vibeke, kunne det har vært bedre med litt større vaskebalje og blåaktig bakgrunn??? Som sagt bra lyssetting og god komposisjon. Å ta barnebilder er ikke lett. Her har du scoret full skala. Forsett med det.
Inger Lene H.
Dette var et flott portrett! Liker portretter best i s/h, så også her, liker v#2 best! Fin stemning du har fått til her! Enig ang lyssetting og komp.! ;)

-il
Stine J.
Flott barneportrett fra deg igjen! Du får fram en skikkelig koselig stemning i bildet. Håndklær, stol og badeender gir bildet det lille ekstra. Flott belysning og fin komp. Skulle jeg kikket på noe, så måtte det være valg av badestamp. Den er kanskje litt i minste laget i forhold til et ''naturlig'' bad. Men, det var pirk. Bildet er nydelig! :-)
mvh Stine
Avsluttet .
Dette bilder må være godt planlagt, men det ser spontant ut. Det er godt gjort. Veldig bra belysning. Litt mange elementer??. kanskje det er presis det som gjør at bildet ikke har for mye studiopreg.
Bra utført.

Mvh
ARVE
Inger-Lise S.
Aldeles herlig bilde. Dyktig presentert.
Jeg velger fargevarianten.

mvh Inger-Lise
Edvin S.
Meget flott ... men kunne kanskje tenkt den andre ''gakk-gakken'' med mere lys, og kanskje uten håndklærne på golvet, men bevares, det er flott slik det er også.

Visste ikke hvilken variant jeg falt mest for, kanskje du skulle prøve med en variant der bare ''gakk-gakken'' er i farge?

~ Arne H. ~
Vibeke P.
Tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger.
Det var en god ide du kom med, Arne. Skal se om jeg får til noe slikt.

Vibeke : )
Hege J.
Flott bilde, Vibeke! :) Herlig å se guttens fascinasjon over skummet! Likte at du brukte mange elementer her, det er med på å underbygge miljøet, synes jeg. Kjempefin komposisjon! Likte godt begge versjoner, med fargeversjonen som favoritt, men er enig i at Arnes forslag høres spennende ut! ;)

Mvh Hege
Henrik Eidem K.
Her er vel det meste allerede sagt... Skal jeg komme med en liten kommentar på slutten her så må det være at jeg ikke synes smykkene passer inn. De ødelegger litt den barnsligheten i bildet. Det passer ikke helt sammen med den naive gleden av såpeskum og bade-ender...

ok da - selv om det er sagt gang på gang på gang: fantastisk flott lyssetting! Her slår du de aller fleste! :-)

|-| e |\| r | K
Heri R.
Flott barnepotrett! Likte også lyssettingen her som gir en fin stemning.

-heri
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu