Litt usikker på dette bildet, nytt teritorium for meg.. Er det noe og jobbe videre med, har jeg gjort noen åpenbare feil som kan gjøres bedre neste gang? Kunne selv ha tenkt meg at snøen var jomfrulig, men var da ikke første mann over brua denne dagen;-).. Veldig usikker på dette bildet som dere skjønner, men noe med det jeg liker..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-02-12 22:15:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-02-13 19:11:04
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor 18-70mm G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger957
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126638} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erlend M.
Fint, behagelig bilde. Vinterstemingen er så absolutt til stede her. Ville hatt med noe mer for at det skulle blitt mer interessant i lengden; person, dyr etc.
Janne L.
Jeg likte bildet. Fint motiv. Rolig vinterstemning. Men jeg savner fargene.
Janne
Avsluttet .
Stemning og teknikk sitter godt og vel så det. Midtstillingen gir dybde og sug, men jeg er allikevel litt usikker på den - men jeg ser jo klart at mindre midtstilling ville gitt et annet bilde. Får en litt tomhetsfølelse når jeg ser bildet med det tunge skydekket og ikke et menneske eller dyr å se. Om en hadde hatt med et levende vesen eller flere her, ville det blitt et annet og ikke så stillfarent bilde. Er ikke så sikker på om jeg har ønsket det - tror jeg liker det som det er....evt. med ørlite mer smell i kontrasten.
Kolbein S.
Takker for kommentarer..

EM: Person på brua ja, er egentlig en tanke jeg og har hatt, var ute for å sjekke ut ''location'' for framtidig bruk, så kommer nok flere bilder derfra, med person el lignende;-)

JL:Ikke så utrolig mange farger og velge i;-) var nesten bare hvit og svart i går..

TN:Tomhetsfølelsen var den jeg og fikk.. Når det gjeløder midtstilling, så prøvde jeg andre kuttinger og, men følte at de ikke funka like bra, ble for skjevt på en måte..

Igjen, takk for kommentarer:-)

KS
Gry Schei H.
Likte bilde veldig godt! Fin komposisjon. Er ikke enig i at det skulle vært med person e.l. Bilde i seg selv gir en opplevelse - tomheten skal være der - en undring i bildet som er veldig fin. Kanskje noe klarer kontraster er det som hadde gjort det enda bedre. Men hva vet vel jeg en amatør.
Audun S.
Liker s/h valørene, herlig eventyrstemning.
Bildet hadde gjort seg med enda større vidvinkel, og dertil mer himmel og trangere på sidene. I tillegg savner jeg noe spennende i enden av broa, for å underbygge stemningen.

as
Snorre H.
Jeg bukker og takker for at noen har tatt det ildet der, jeg kommer hjem til dalen i løpet av vinteren og tar det selv!
Man bør ha gjort det om man kommer fra dalen.

Bjørn Einar Olsen, jeg sier ikke mer.

Avsluttet .
Hei...

Jeg foretrekker versjon 3. Det er alikvell et meget bra bilde. Stemningsfullt
og estetisk.

Hilsen
Bjørn-Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu