En solstråle i Middelfart - Danmark
Denne hyggelige piken jobber i kiosken på vei inn til Middelfart i Danmark på Fyn, og selger deg gjerne en pölse eller tolv.
Hun er student og vil tjene masse penger i ferien, så den norske service bransjen bör ansette henne i sommer, fordi hun trekker kunder med sitt vinnende, vennlige danske vesen....see!
Flott!!
Fotograf
Utstyr
  • Ixus 55
  • -
  • Blender-
  • Filmtypedigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger480
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole E.

Jeg er enormt sulten nå, så den tallerkenen der frister meg noe helt vanvittig!
eddy j.

Ja, ikke sant Ole!!!
Du skulle bare visst hvor mett jeg ble.

www.eddyphotos.com (soon up)

Se også www.coverpix.com

Ann F.

Joda, sikkert et trivelig minne, passer helt utmerket i familiealbumet.
MEN.
Når du legger det ut her, med egen vurdering ''Flott!!'', og dertil med en undertekst som foregir å være et salgsargument for den samme unge dame som fremtidig mulig arbeidstaker i Norge, skurrer det grundig.

Avkuttet hode
Avkuttet underarm
Røde øyne
Skrått
Ikke skarpt på hennes ansikt
Tallerkenen viser et virvarr av mat, uten noe logikk i hva den egentlig inneholder
Forgrunnsdetaljer uten sammenheng med hovedmotivet.

I og med at du selv har satt kritikknivå til rødt, hvilket i seg selv bør tilkjennegi et visst minimumskrav til egne mål, begynner jeg å lure på om du har satt din vurdering ut fra ironi?

Mvh Ann
eddy j.

Hei Ann Forberg,

Jeg finner deg ikke i medlemsoversikten og kan ikke se noen bilder du har som er dine her, og som jeg kan ta en aldri så liten titt på.
Det er jo mulig du har kommentert under en annen; som jeg ikke har sjekket med ledelsen om er tillatt???
Jeg er enig i at kvaliteten ligger langt ut over grensen; men da er det også en del - for ikke å si mange - som er ut over grensen her hva gjelder den tekniske kvaliteten.

Når jeg la ut akkurat dette bildet, så var det for å fremme solstrålen, og den enorme gode servicen HELE Danmark gir, ikke minst til norsker (nytt ord; ikke kommenter det!!, please).

Når det gjelder bildeflatebehandling, så er jeg kategorisk uenig med deg, - beskjäring av bilder har jeg alltid fått Särs Godt for.

Din kommentar til ''arbeidssökende'', forstår jeg ingenting av hva du mener, utover - kanskje - at du er en rabiat sosialist, der alt skal kontrolleres av Machiavellis eller Marxs mer eller mindre psykotiske ideer......

Poenget mitt altså - og jeg gjentar; ''bringe frem det positive i the chores of daily life''...seeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Olav L.

Må nok si meg enig med Ann i at teknisk er dette ikke noe å hoppe i taket for. Som hun påpekte så er bildet skjevt, og fouks ser ut til å ligge på veggen bak denne 'solstrålen'. Synes det virker som om bildet er temmelig kornete også (noe som ikke alltid er ille, men her funker det slettes ikke).
Kuttingen av hode og arm trekker også ned. Ikke særs godt i min bok.
At maten ser ut som den er hivd sammen kan dog ikke fotografen gjøre noe med, men for meg virker det direkte uappetittelig.

Nei, dette er et snapshot, og ikke et særlig godt heller synes jeg. Og jeg er også enig med Ann i at teksten du har under får det til å virke som en anbefaling av 'solstrålen' som arbeidstaker.
Og Ann har vel ikke sagt noe om at det ikke er tillatt, men bare at hun synes det skurrer i forhold til bildets kvalitet og din egen bedømming av bildet. Noe jeg igjen er hjertens enig i at det gjør.

O

Et tips Eddy, om du skal finne Anns bilder, klikk på navnet hennes. Ikke verre enn det.
eddy j.

Jeg er selvfølgelig klar over det tekniske - sørgelig; hvorfor bilet i overkanten er blitt skjevt; ja, si det vet jag inte...
Balansen, klippingen er det ikke noe som helst fail på.

Det er en snapp-shot, og det fremhever et glad menneske, som gjerne vil til Norge og tjene mer penger, siden det faktisk er slik at sevice-næringen i Norge til tider betaler unge skolepiker mer enn andre steder- pluss quite ''relevant'' tips - ..... helt kurant anbefaling, som norsk næringsliv skulle slå seg på, få tak i en agent og kjøre til Middelfart og hente PIGEN til norsk innsats; seeeeeeeeeeeeeeee!!!

Når denne Ann kommenterer endog the dish da gir jeg opp; en McDonald- (UFF disse amerikanerene!!!) dish ser akkurat slik ut!!

Business concluded.

Thanks!!!!!

www.standbyphotographers.com (soon up)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu