Uten eksamensnerver!!!
De er antakelig dyktige alle sammen siden de var så glade dagen för eksamen i år - 2006 - den ene ropte efter meg mens huns strevet med å putte inn det - store - brystet sitt i en altfor liten drakt, at hun skulle bli jurist; så nu vet dere at det er en nydelig tjei i Strömstad som kan ta saken i sine hender en dag i när fremtid.
Vi önsker dem alle en lykkelig fremtid.
Lystig
Fotograf
Utstyr
  • Ixus
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger721
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198826} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Nina R.

selve bildet var det vel egentlig ikke så mye med synes jeg.. et helt vanlig bilde av 4 helt vanlige bennesker.. synes også du har tatt med alt for mye bakgrunnne.. akkurat slik typiske turistbilder er... de tar ofte bilde av følgesvennene sine kanskje ved en statue, med alt for mye bakgrunn, når de bare kunne ha gått et par meter nermere, og fått et mye finere bildet av personen...
eddy j.

Hei,
Det er ikke plass til å slette mer bakgrunn; det ville bli altfor trangt - ikke alltid at det er så godt - så der er jeg helt uenig.
Dessuten vil nok butikkeieren like sine varer rett så bra å bli vist på foto.no, som jo efter hvert er blitt et kjempemedium; ikke minst på grunn av meg som deler ut min web-side gjennom min flyvertinnevenninne over hele verden.
Bildet er spesielt fordi det er bare en gang i året at man har muligheten til å ta et slikt bilde!!!!
Derfor ligger det nu her; fordi det er spesielt; dessuten er tjeierne mycket vackre tjeier!!!!
Seeeeeeeeee??
www.eddyphotos.com
Kjell Ruben S.

Virker ikke som om du trenger kritikk Eddy. Du har jo bestemt deg for at bildet er bra. Kanskje viktigere å reklamere enn å ta bra bilder?
Jeg er iallefall helt enig med Nina.

Hver dag tar man bilder man bare kan ta en gang, for man får bare det øyeblikket en gang. Så det kvalifiserer ikke som et bra bilde.

Vennlig Hilsen
Kjell Ruben Strøm
www.kjellruben.com
eddy j.

Kjell Ruben,

Jeg er ikke interessert i dine fortrengningsmekanismer overfor fakta; ikke less dine frustreasjoner ned på meg og mine bilder.
Foto.no har satt opp diverse kategorier for brukerene og de er til for å brukes; ikke bare at det finnes bare det ene öyeblikket - som i seg selv er kvalifiserende - jfr. Buzz Aldrian og månelandingen, for eksempel - eller hva som helst - Kristin Halvorsen som får en blötkake i sitt undergraver-tryne - you name it!!!
Om du ikke har fattet poenget helt med bildet, så gjentar jeg her - igjen:
1. Bildet er spesielt fordi det skjer bare en gang i året; og bare en gang i livet for akkurat disse pikene.
2. Det fremhever den svenske nasjonalismen ved å vise studentenes drakter.
3. Det er ikke et studiofoto, og det er beskjärt akkurat slik for at det ikke skal bli for trangt i selveste fokus.

Jeg tror du sammen med denne Ninnnna må ta dere et fotokurs!!!

Hilsen fra N.C. - uff disse amerikanerne??? -

www.standbyphotograpers.com
Erling K.

Pene damer! Men det er også alt.

En forstyrrende bakgrunn kan gjøres mindre forstyrrende ved at at den blir gjort mere uskarp. Bruk da filteret ''blur'' eller ''gjør mindre skarpt'', eller tilsvarende, i PhotoShop eller et tilsvarende program. Eventuelt kan en skifte ut hele bakgrunnen med et annen motiv. F. eks en sandstrand eller lignende.

Mvh Erling
Jacob V.

Jeg sier meg enig med Nina og Erling.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu