Uten tittel
Liker enkelheten:)
Utstyr
  • Canon 350D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger362
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Julie B.

Har sett på dette en stund nå, og har vanskeligheter for å si så mye om hva jeg synes. Men jeg liker det. Fargene er fine. Og, som du skrev, så liker jeg og det at det er så enkelt.

Med vennlig hilsen Julie.
Arne M.

Jeg er enig i at enkelheten i bildet er med på å gjøre det så bra. Jeg liker også kontrasten mellom stoffligheten i stilken og glasset, og at stilken og lysstripen fra vinduet i bakgrunnen er rimelig parallelle. Lekker detalje. Ellers er utsnittet veldig bra.

- Arne
roar h.

Har generelt ikke sansen for slike bilder, men dette er såpass bra at jeg må kommentere det. Fargene gjør bildet iøynefallende, enkelheten likeså. Det er bra at du har brukt Depth of Field såpass vellykket slik at bakgrunnen ikke forstyrrer. Alt ialt et meget bra bilde du stolt kan flytte opp på veggen sammen med matchende fargeri interiøret :-)
Catrine H.

Tusen takk for tilbakemeldingene!

Dette bildet er faktisk bestilt av en venninne i 100 x 60 meters lerret. Hun skal henge det over sofaen (med matchende interiør:))
Veldig gøy, men også litt skummelt:)

Catrine
Tone A.

Hei Catrine
Dette bildet likar eg svært godt pga dei friske turkistonane og linjespelet som gjer bildet spesielt. Det er bakgrunnen med sine duse felt og ulike turkistonar som gir bildet eit friskt uttrykk. Flasketoppen forsterkar desse linjene og er også ein fin kontrast med sine runde former. Fin plassering med flaska framfor det lyse partiet, pga at det held med eit lyst parti.
Stilken får naturen inn i bildet med sin litt grove tekstur og sine grøntonar, og øverst er det eit flott mønster i kontrast mot den duse og rolege bakgrunnen.
Bildet har eit minimalistisk uttrykk og med friske turkistonar og i ein moderne heim er det nok eit blikkfang på ein lys vegg. Ikkje rart at du fekk selt dette, som har turkistonane som var så moderne vår og vinter 2006.
Flott komponert med litt dybde.
Kategorien blir litt feil med:arkitektur pga dette er stilleben.
Prøv også å få ein tittel på bildet. t.d: solitude, soothing....
Kreativt og ikkje minst inspirerande med tanke på kva ein kan få utav nokre få element. Bokmerke frå meg.
God påske frå Tone

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu