John Lennons childhood´s kitchen
Gjennom vinduet i Menlove avenue 51/53 ses kjökkenet der den godeste John sikkert laget sin(e) night-tea(s) mens han snekret nye sanger.....
I dag er det museum der, men jeg vet ikke hvor mye som er forblitt originalt..
Nostalgisk om en sårbar kjempe
Fotograf
Utstyr
  • Nikon F2
  • Nikkor
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Filmtypetri-x
  • Nei
  • Annetdagslys
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235053} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
charlotte s.

selv om det er lite vi ser så oser det femti tall her sikkert forsterka av fargene, uskarphetene,osv.likte godt dette nostalgiske tilbakeblikket
charlotte
Avsluttet .

Hei Edwin! Rufsete foto, men historisk sett er jo dette en perle. Når er dette bildet tatt? Får ikke innredningen til å stemme helt med opplysningene rundt ''Aunt Mimis'' oppussing i 1960, men dette ser jo ut til å være et gammelt foto - eller? Liten korreksjon: Menlove Avenue (Mendips) har nr 251. Vet forøvrig ikke hvor mye som er originalt der i dag, men National Trust har brukt bøtter med spenn for å sette det tilbake til sånn ca. 1960 stil. Vet mer til høsten for da står jeg personlig på dette kjøkkenet :-)

mvh Leif
Avsluttet .

Hei igjen! Edwin???? Sorry Eddy!!! Sånn går det når man skriver fortere enn man tenker :-)

mvh Leif
eddy j.

Hei Leif,
Ja det er et bilde som har ligget i mange år, så det er ikke helt i vater...men jeg syntes det er så nostalgisk at jeg legger det ut.
Jeg har flere fra Liverpool fra disse dagene, jeg må tenke.......det var i 1992 jeg tok dette, på min sykkeltur fra Glasgow til Brighton; Aunt Minni hadde da flyttet til Poole på et eldrehjem der, husker jeg blant annet.
Det naboene sa akkurat denne dagen da jeg tok bildet gjennom viduet - og som du korrekt korrigerer - 151/153 - var at huset skulle pusses opp i när fremtid.
Så da jeg var der igjen på min andre sykkeltur den samme ruten, så var det endret - jeg var ikke inne denne gangen, da jeg tråkket forbi der sent en kveld.
Du får ha lykke til når du reiser dit, Menlove avenue er jo også gaten der Julia omkom i trafikkulykke; det ligger en hjörnepub i forlengelsen av gaten/avenyen, rundt hus, og der kommer det lokalpatrioter som vet det meste om John, og hans mor og far og tante - han var jo stakkar offer for en vansindig barnefordelingskonflikt, som du hörer i sangen Mother, med et refreng som hinsidige dommere, psykologer og alt det der eksperjävelskapen steller i stand for bara, bör lytte til.
Om du klikker på de små bildene på web-en min ser du også muren og inngagenen til Strawberry field-skolen, som John brukte masse tid på å väre sammen med barna der; en skole for tilbakestående barn; og sangen med samme navn har intet med nark å gjöre, som pressen hevdet den gang.
Han donerte masse penger dit da han ble rik.
Ha det bra
ed
eddy j.

tillegg:
Hun pusset opp i 1960...ok - da er det ikke fra hans barndomsår....
Og altså - 251/253, selvsagt.
Men lkke til på reisen.
Det er en hyggelig kafé for sonne som oss på Paradise road, naboen til BBC Liverpool.
Beklager i like måte flere tuch-skrive-fort-feil
ed
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu