Burj Al Arab
Verdens mest luksuriøse hotel Burj Al Arab i Dubai (http://no.wikipedia.org/wiki/Burj_Al_Arab ). Hotellet omtales som verdens eneste 7. stjerners hotell og er hele 321 meter høyt. Hotellet er bygd på en kunstig øy som ligger 280 meter fra land. Hotellet ligger på Jumeirah Beach og til høyre på bildet kan vi se hotellet med samme navn.
Vakker, mystisk og myteomspunnet hotell.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-26 00:39:21
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot S2IS
  • -
  • Brennvidde6mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Geir B.

Hei Lars. Flott bilde. Men jeg tror horisonten skråner litt. Jeg tror jeg også ville ha hatt litt mer ''luft'' til venstre for hotellet. Enden av den kunstige øya kommer veldig nær bildekanten. A propos 7-stjerners-hotell: Jeg leste nettopp at et 7-stjerners hotell er åpnet i Milano. Så da er det to slike i verden.

MVH

Geir
Jan V.

Hei Lars,
henger meg på GB sin kommentar. Bildet heller en smule, men du har også veldig mye støy i bildene dine (også det forrige). Ser ikke ut som om det er komprimeringen, har du innstilling på veldig høy iso? Alternativt at du har vært hard på USM? Hvorvidt det skyldes USM eller ISO kan det forholdsis enkelt blures ut (for himmelen sin del)
I tillegg er det noen flekker rett over Jumeirah Beach hotel (det andre bygget), men det er kanskje saltflekker på linsa? Jeg kan ikke se det på det andre bildet.

Ble litt mye negativt her, håper du tolker det konstruktivt! :)
MVH
JanV
Lars E.

Hei folkens !

Takk for konstruktiv tilbakemelding. Jeg ser helt klart at bildet har for mye støy. Jeg har forsøkt å rette bildet etter anbefaling fra dere og resultatet i versjon 2 synes jeg ble mye bedre.

Jeg håper at dere og andre vil fortsette å gi konstruktive tilbakemeldinger på bildene mine da det er den eneste måten å bli bedre på.

M.v.h.
Lars
Geir B.

Hei Lars. Takk for positive reaksjoner på all kritikken. Versjon 2 ble vesentlig bedre. Horisonten er rettet opp, og det er nå litt luft til venstre for hotell-øya. Det er ofte ikke så mye som skal til for å få et bilde til å bli ship-shape.

Stå på!

MVH

Geir
Ole-Kristian T.

Spektakulært hotell dette ja! 321 meter, helt utrolig! #2 ble meget bra synes jeg, meget bra etterarbeid der! Ellers synes jeg du også har komponert bildet bra, fint med det andre hotellet til høyre i bakgrunnen, skaper dybde og gjentakelse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu