Little Egret = Silkehegre
Bildet er tatt fra kano. Hvite fugler i tropisk sollys ogg i tillegg refleks fra elv som her kan ofte være et mareritt for en fotograf. Utbrenninger er ofte bare forbokstaven. Dette bildet som er tatt 2. feb. 2007 er intet untak. Jeg har jobbet mye for å få fram detaljene her. Taperen ble bakgrunnen som etter at jeg gikk drastisk ned på lyset ble stående igjen som bare fragmenter. Egentlig er det ei tett rekke med løvtrær som henger utover elva og avgrenser den fra er backwaterområde der vi ved høyvann drar inn på fuglefotografering som av forståelige grunner stort sett må foregå for frihånd. Ettbenstativ kan i noen tilfeller være en mulighet. Dette bildet er tatt for frihånd.
Etter omstendighetene svært fornøyd.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-19 04:44:23
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-01-19 04:47:06
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 300D
  • Canon 75-300 med stabilator
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet tatt for frihånd. Mye etterarbeid i ps.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297953} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
anders s.

synes dette ble et fint bilde av en flott og eksotisk fugl
holder en knapp på versjon2
mvh anders
Turid L.

Synes også versjon 2 er best.
Må være artig å komme over disse slik flott hegre.
Skarpt og fint bilde.

mvh Turid
ketil o.

Hei!
Et fint bilde med god skarphet/detaljer på hegren. Denne har jeg heller ikke sett før. Komp.messig går jeg nok for v.2,da samtidig som jeg kunne ønsket ørlite mere luft i toppen.
Fortsatt god helg,
Mvh:
ketil
Roar K.

anders selland:
Takker så mye for kommentar.

Turid Lauritzen:
Ikke for å skryte, men siden jeg bor i Goa i India om vinteren av helsemessige årsaker og liker å fotografere så ser jeg faktisk en del av disse og andre fugler som hjemme blir betraktet som eksotiske.
Takker for kommentar.

ketil olsen:
Hvis du ikke har vært i asiatiske tropiske strøk så har du nok ikke sett denne. Finnes sikkert andre steder også uten at jeg har kunnskap om det. Men her i Goa kryr det av dem hvis man drar på rette plassene.
Takker for kommentar.

Roar
Anke S.

hva for en flott fugl,klar til bryllopp.fine fargekontraster,med blå snabel og bein,gule føtter.vi vet jo ,hvordan løv ser ut,trenger ikke være skarp d.for min del.finnes der f.ex skjære hos deg?eller r d bare andre sorter fugl? hilsen anke
Roar K.

Joda, skjæra finnes, men er ikke så vanlig syn her som hjemme. Derimot så kommer man aldri utenom den indiske huskråka. Den er over alt. Linerla er litt lysere her enn den vi har hjemme. Ellers har jo fiskeørn ringmerket i Norge blitt observert her borte. Laaang flytur. Trekkfuglene her kommer stort sett fra Sibir som jo er litt nærmere enn Norge. Hva farger på fugler angår så finnes vel stort sett det meste.
Takker for kommentar

Roar
Trond-Ole H.

Hei!
Synes den varme bakgrunnen fremhever det hvite
hovedmotivet. Et meget flott og elegant bilde.
Er enig med bruk av V1

Mvh Trond-Ole

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu