Blikk
Det var noe med blikkvekslingen mellom de to...
Bildet er et snapshot tatt i sterkt sollys og preget av sterke kontraster og utbrendthet, men jeg liker det så godt likevel....
Bildet inngår i albumet Mennesker -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-02-21 00:38:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-02-21 00:39:37
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon Nikkor 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger225
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303970} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tone A.

Hei Tove
Dette er eit spesielt bilde kor det knallrøde håret dreg blikket først og så er det den grøne jakken mellom bjørketrea og buskaset.
I grunnen er det berre posituren på jenta som viser at ho ser på den grønkledde, som er mest skjult bak trestammen men ein kan skimta eit ansikt. Jenta er igrunnen også litt nedbøygd, så i v2 og v3 synes eg at blikkontakten mest forsvinn.
Det utbrente har du sjølv nevnt, og du kunne prøvd eit kutt øverst så husa forsvann. Kontrastane kjem best fram i v1 synes eg då. Eit spesielt fanga motiv med fargeklattar i vinterskogen.
:) Tone
anders s.

spesielt bilde
holder en knapp på versjon3
mvh anders
Liv F. D.

Hei Tove,
et skikkelig blikkfang du har fanget her. Sterke kontraster og stilig presentert. Tøft i #1.
mvh
Liv '')
Bergliot E.

Hei,
Dette var et spesielt bilde dær kontraster virkelig kommer fram. Det knallrøde håret mot det grå buskaset og den nesten bortgjemte personen midt i skogkrattet. Syns kontrastene kom best fram i v1.

Bergliot:)
Steinulf L.

Her synes jeg ikke du treffer helt. Den kraftige trestammen deler bildet i to og teknisk er det heller ikke på den standard du vanligvis viser.
Tove H.

Mange takk for gode tilbakemeldinger på dette snapshot-bildet, Tone, Anders, Liv, Berliot og Steinulf! Fint at dere fant det artig, for jeg vet jo at det ikke holder mål teknisk. Kutt øverst ser jeg kan funke bra, Tone! Når det gjelder trestammen, vet jeg at den ikke skal dele et bilde i to, Steinulf - du har så rett. Men her vil jeg forsvare det pga personene. Trestammen uttrykker adskillelse og blikkene vi fornemmer (!) ''syr'' bildet sammen. Det skaper spenning, slik jeg ser det. Mulig jeg tar feil, men jeg hadde nå en tanke bak å ha det slik.
Hilsen Tove
Per Einar G.

Enig med de som nevner det tekniske og med det mener jeg at den store trestammen ødelegger litt, men jeg liker kontrastene i versjon 1 og mystikken du har fått fram. Jeg er absolutt en stor tilhenger av utenom boken bilder og behandling, så lenge det tiltaler betrakter og er salgbart!!

Mvh

Per E.

Avsluttet .

Ja her er vel det meste sagt Tove.

Et artig og morsomt bilde du her har lagt ut.

Hallo fra Eivind i Oslo.
Tove H.

Mange takk for fin respons, Per Einar og Eivind. Fint å høre hva dere mener, stammen er nok på grensen, Per Einar..
Hilsen Tove
ketil o.

Hei!
Annerledes og spennende. Kan nok tolkes forskjellig. Liker v.1 best der kontrastene virkelig kommer til sin rett. Liker det.
Mvh:
ketil
Tove H.

Hyggelig at du liker bildet, Ketil! V1 er også min favoritt. Mange takk for tilbakemelding!
Hilsen Tove
Lars-Anders M.

Liker håret.
Tove H.

Takk for kommentar - håret gjør mye for bildet.
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu