" Vokteren "
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-20 21:29:12
    Versjon #2
Utstyr
  • canon EOS 400 D
  • 18-55
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • AnnetISO 400
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_377882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Avsluttet .

Hei Øyvind
Denne var litt vrien. Liker ikke når jeg ikke klarer å koble bilde og bildetekst. Kanskje jeg er litt sær slik.
Jeg lurer liksom på den uklarheten som kommer inn i bildets høyreside, er det is. Snøen har jo sine konturer, men ikke der, midt i bildet, til høyresiden.
Det ser ut til å være en spennende plass. Ser detaljer i det rennende vannet.
Du har laget et bilde som jeg synes er vanskelig å bedømme ut fra min ringe erfaring.
Så, da lar jeg det stå slik, og kommer nok innom igjen skal du se.
mvh arild
Øyvind S.

Hei Arild.. takker for at du tok deg tid til å fortelle om dine synspunkter, når det gjelder konturer så hadde det begynt å smelte.. kan være en del av årsaken, når det gjelder tittelen har nok det sammenheng med høyre hjørne oppe, formidling av egne opplevelser i naturen er ikke noen lett oppgave,,, kommer nye muligheter da.. takk igjen..
Øyvind
Avsluttet .

Hei Øyvind.

Har sett opp til høyre for å finne din vokter =) fant den ikke =( Likte lukkertiden, vannet blei litt slørete. Likte plassen du viste oss. Kanskje du kan ta et bilde av dette stedet med mer sol?? eller er det umulig.

Likte å utforske bilde ditt.

Ps; hva var det som utløste snøskredet til venstre?? en mus?? =)

Mvh Wilko
Avsluttet .

Øyet som ser ja. Det som er mest iøyenfallende her, er vel den "digre" fossen:) For den er fin som sagt, fint slør, men litt vanskelig lysforhold sikkert.
Jeg ser en jente i den minste fossen, med lange fletter hengende ned på hver side av hode.

Men, du har lagt tittelen i en del av bildet som liksom kommer litt i bakevja; der det ikke skjer så mye, men er greit å ha med for bildets helhetsinntrykk.
mvh arild
Aina s.

Med "vokteren, så ser jeg en vokter i den lille fossen som vokter døren inn til det ukjente (den store fossen). Mulig han passer på noen som er inneperret der også, siden han har satt en kjepp for å holde igjen døren. Liker dette. Spennende. Høyre hjørne kan minne om et dragehode. Lurer på om sort hviten kunne vært lysere (snøen).

Mvh Aina
elin a.

Jeg ser vokteren i den store fossen.
En hund (dachs) som er på sporet av noe! Kommer med hodet mot oss, nesen nedi:)
Liker slike bilder som en vakker å se på og som setter igang tankene litt.
Flott.
elin
Håvard F.

Ser og ser.. har sett på dette bildet av og på i hele kveld... Ser ikke no vokter..
Mulig jeg må ha nye briller.

Men jeg liker bildet ditt allikevel Øyvind. Fine kontraster og fin foss i is. Bra!
mvh
Håvard
Eva K T.

Ja dette var et stilig navn på dette bildet, er vokteren snøen som omslynger vannet?
Thorbjørn R.

Det er noe ubestemmelig over dimensjonene i dette bildet - som jeg mener egentlig gjør hele bildet. Jeg mener et lite kutt over isflaket nede til venstre vil forenkle (og forbedre) komposisjonen etter min mening. Justeringen av tonene i v2 ga mer spenst i bildet. Tittelen forvirrer bare meg - og jeg klarer ikke å se noen voktere eller andre figurerer her. Men jeg oppfatter som sagt bildet som en lek med dimensjoner - og det synes jeg ble vellykket.

Mvh Thorbjørn
Øyvind S.

Takker for innspill og synspunkter, håper ikke tittelen irriterer for mye, formidling kan være vanskelig .. vi oppfatter ting litt forskjellig alle sammen og det synes jeg er bra,innspillene tar jeg med meg videre.. takk igjen!
Øyvind
Terje A.

Hei Øyvind.
Fint stemningsbilde fra fossen. v2 ble tydeligere syns jeg. Ville kanskje kutta noe foran for å framheve fossen mer.
Hilsen Terje
Tove H.

Vokteren må være ulven til høyre. Så fint han ligger med labbene ut i fossen - ser ut som han beundrer potene sine. Den lille og den store fosseporten er fine, selv om toppen av den største er kuttet. Hvem er det som står foran den store porten og banker på? Du må ikke kutte av potene på ulven, synes jeg. Fin fortelling! Gråtonene synes jeg er bra.
Hilsen Tove
Avsluttet .

Vokteren?, litt fabelaktig oppe til høyre, fine øyne har den, elgesom liksom slik jeg ser det, flott eventyrbilde med gode detaljer, håper historien går i riktig retning Øyvind, huser du kverna som gikk og gikk.
Mvh. Wind 8~))
Knut Georg F.

Uten å se vokteren, sitter jeg igjen med et godt eksponert naturbilde. Og da stusser jeg litt over utsnittet. Uten å vite hva som er over, synes jeg den lille fossen kommer litt brått/kappet inn i bildet.
Mvh Knut
Odd E. k.

Hei Øyvind!

Flott fanget motiv der snøen ennå ligger tykk på steinene. Vannet er i ferd med å renne med åpne råker så solvarmen om dagen gir nok et fint tegn på at våren snart er i anmarsj. Flott fanget der skarpheten, lyset og komposisjonen er utmerket!

Ha en fin fotouke som kommer!

Mvh

Odd E.
Marit O.

Det må være den lille prinsessa i den lille fossen som er vokteren her Øyvind.Nei foressten,nå ser jeg det det er isbjørnen som ligger i høyre og titter opp og skuler på meg med disse mega svære føttene sine uti vanne.Spennende bilde som jeg brukte langt tid på og finne vokteren, bra Øyvind!

Mvh Marit
Avsluttet .

Mye bedre i v2 Øyvind. Den lille korrigeringen gjorde susen.
Og som Marit, jeg ser også isbjørnen. Så vet du det:)

Ha en fin ny trivelig uke
mvh arild
Øyvind S.

Takker så mye for kommentarer til dette bildet.. et bilde jeg selv liker godt..
Øyvind
Jon K. L.

Formene på snøformasjonene i forgrunnen ga nesten litt pornografiske assosiasjoner:) Og fossen i bakgrunnen gir assosiasjoner til en dør, så her er det fritt frem for fantasien. Godt observert :)

Jon K.
Solveig F. K.

Hei Øivind. Liker bildet i svart-hvitt, selv om jeg ikke ser klart vogteren her, men tror den er øverst til høyre. Liker best verson 2.
mvh Solveig
Øyvind S.

Takk for kommentarenene på dette bilde.. Jon Og Solveig..
Viktig å la fantasien løpe Jon...
Øyvind
Roger H.

I det høyre hjørnet oppe ser jeg tydelig et nedsnødd bjørneansikt med øyenhuler og snute under snøen, mulig det er vokteren. Ellers likte jeg bilde godt.Mye å se på her.

vh Roger
Øyvind S.

Takk for kommentaren din Roger, hyggelig du fant noe i dette ..
Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu