Til minne om min barndoms gitar-venn Wilhelm Horn
Det er underlig hvilke vendinger tanker tar når en står der på graven, og faktisk tenkte jeg akkurat dette: "Se og kom deg opp, vi skal jo spille gitar, du kan da ikke ligge der..."

Kontrastene mellom liv og død, er et underlig femomen....

Men det finnes kanskje noen filosofer der ute som kan forklare det.....???

Gitaren var den vi lærte å spille gitar på, som han fikk av sin mor som 12-åring, og som efter hvert ble gitt til meg, og er ren og pen i klangen og tonering, den dag i dag.....har komponert mange sanger på den..

Rest in peace

Wilhelm er en av de personer i denne verden, som det ikke fantes noe vondt i; men som var - som slike er - lett for kynikere og ryktespredere, å utnytte!!!

http://www.youtube.com/onlinelondon
Fotograf
Utstyr
  • Ixus
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger86
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_597972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Kjersti N.

Så fint et minne om din venn som du deler med oss. Han har er heldig som har en slik venn som deg, som kan gjøre minnene om han levende. Nydelig foto og stemning :)

MVH Kjersti
eddy j.

Hei Kjersti, Takk for kommentar..
Jeg hadde faktisk forventet flere av hans venner til å minnes ham på en eller annen måte.....
Wilhelm var landsbruksvikar, efter at han ga opp universistets-higen, og hadde ikke en enda dag fravær fra jobben; selv med feber i kroppen stilte ham til stell av dyrene....det forteller om pliktoppfyllelse!!!
Han var tvers gjennom en snill mann, som sikkert også - til tider - en bein-tough barndom (mistet sin far som 2-åring) hadde lært ham mye om oppførsel og hensyn til alt og alle rundt seg.
Hans mor kunne være hard, men hadde som oversykepleier finansielle ressuerser som kom både Wilhelm og jeg - som den gang fast inventar i deres hjem - nøt godt av; blant annet kjøpte hun gitarer av høy kvalitet og musikk-instrumenter; som den gang var veldig dyre i Norge, og som var alfa-omega for oss til å vekke mer-interesse for å fortsette med musikk.
Det var uendelig trist at Wilhelm er gått bort; hadde trodd og håpet at han ville få mange, lange gode år, der han stelte sitt hus, under frsikt fjell og hav-duft fra Nappstraumen, hvor han bodde på landet i det frodige Lofoten...hvor mye inspirasjon til melodier var kilden....blant annet min sang "Lofoten"..
http://www.youtube.com/watch?v=mGd1mlHDeEk
Savnet vil han være blant alle de som visste hvem han egentlig var...
Trist!!

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu