Min Hest
Fra Polen en kveldsstund
Fotograf
Utstyr
  • Nikon FE
  • Nikkor
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetÅ fange stemningen i sollyset ved solnedgang
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_73339} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Høylysene er fullstendig utbrente og skyggepartiene er totalt igjengrodde. Og komposisjonen er et totalt kaos.
Hva er det du vil formidle med dette? Å ''fange stemningen i sollyset ved solnedgang''? I så fall er dette total skivebom!
eddy j.

Vel, Flinkel,

Siden du åpenbart fotograferer, siden du er medlem her, så bør du for det første lære deg annen kommentaretikk, enn den sosidaldemokratiske moskvatryneetikken, - for det andre, og det som vi oppholder oss her ved: Dersom du har noe peiling på lysets groteske vanskeligheter, og at man må være maler for å fange det, så vet du at et bilde nesten aldri blir sånn som man så det; det er nok mange her som kan bekrevet hvor skuffet de er blitt når fremkallingen kommer og reultatet er fullstendig ulikt virkeligheten.

Det er en av grunnene til at jeg la ut dette bildet, får å søke råd.
Den solnedgangen som var denne kvelden var så spesiell at hele hestestallens rytter kom ut og beundret det i lang tid.

Men, altså, hadde Monet vært der, ville resultatet blitt hva himmelen denne polske solnedgangen ga oss.

Det var bare helt utrolig.

Komposisjonen synes jeg er helt ok; beskjæringen er helt ok; jeg er ganske dyktig til å beskjære.

Så, - dersom du har noen tips å komme med i stedet for kjeftingen din, var det bra; men så har du vel heller ikke fått hørt noe annet fra statens oppdrettssentre; altså de offentlige skoler?????

Ha en god dag

www.scotland.web.com
Avsluttet .

Etikk, ja der er du jo en mester! Jeg fant nettop ut via dine patetiske nettsider at du er identisk med Vilmar Eddy Hilberg-Jacobsen. Da du la inn bilder under dét navnet ble det avslørt at noen av bildene var stjålet fra andre nettsteder, og kontoen din ble stengt. Og nå er du altså tilbake, denne gang som Eddy Jacobsen, dårlig fantasi, eller hva?

Du behøver forresten ikke svare på denne kommentaren, da du skriver like dårlig som du fotograferer. Det er en lidelse å lese dine skriblerier, hvordan skal man tolke denne setningen f.eks.:

''Men, altså, hadde Monet vært der, ville resultatet blitt hva himmelen denne polske solnedgangen ga oss.''

Ingenting slår imidlertid din ''web-design'', men psykologen din har vel sagt at det er bra for deg, så da så...
eddy j.

Hei Flinkel,
Jeg har ikke tenkt å oppta noen polemikk med deg - pennefeide om du ikke forstår det ordet - jeg ser at du fortsatt holder deg utenfor hva vi her oppholder oss ved; nemlig fotografering og dets bilder - men jeg forstår at du lider av undertrykkelsessyndromet, og gudbedre for et helvete det må være å være i din krets.

At jeg skulle ha stjålet noens bilder, er en ganske utolig påstand - dersom du sikter til ulveflokken, ble det opplyst at bildet var lånt i forbindelse med tektsten; hvilket også er tilfelle for en del reklame vi har laget, og fått godkjent.

At du ikke forstår mitt innlegg, som du har gjentatt i sitatet her, - bekrefter vel nettopp at du er en levende død, som sikkert ville forstå NRK-vrølet, Alex, Gro og resten av de levende dødes språk.

Men jeg foreslår at du tar med deg mitt sitat til for eksempel....: Nina Karin Monsen, du vet, den kvinnelige norske filosofen fra Bergen de norske sosialdemokratiske bibliotekene så flittig som mulig prøver å boikotte, og så få henne til å analysere sitatet.

Vi hører gjerne om hva du mener om bildenes forbedringer etc: det er vel det siden her gjelder????
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu