Tre på rad
Utstyr
  • Nikon
  • -
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996351} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jon S.

Hei. Likte umiddelbart bildet ditt. Utrykket og utsnittet i bildet ditt har mange fine kvaliteter. Den gjentatte effekten som på en måte forsvinner inn i tåka, samt perspektivet gjør mye av bildet og viser at du har blikket med deg. Samtidig tror jeg at bildet ditt hadde blitt bedre uten så høy ISO, hvilket lager mye støy.(grove korn) Du mister på en måte mykheten og farvemetningen bildet ditt fortjener. Lav ISO og stativ er tingen. Men det kan jo være et bevisst valg du har gjort. Mvh. Jon
Frank Daniel B.

Kjempeflott bilde!! Flott komposisjon og spennende lys. Enig med Jon vedr. ISO. Kan også med fordel være sort hvit. Da kan korningen bli kledelig. :)
Elisabeth K.

Ja, her har du virkelig fanget tre på rad :-) Er enig i at det kan fungere i s/v, men liker det også slik det er :-) Mvh Elisabeth
Hans Petter S.

"Tre på rad", flott ordspill i forhold til bildet:) bildet liker jeg også. God komposisjon med trærne på rekke og rad som forsvinner i tåka. Flott lys!
Geir K.

Flott komposisjon og et flott lys. Mye støy som ødelegger litt for deg. Ville dempet støyen og så laget en sort/hvitt versjon som jeg tror vil kle dette bildet.

Geir
Stine M.

usen takk for alle positive kommentarer og gode innspill for forbedring. Det tar jeg absolutt med meg. Føler nok enda jeg har et lite stykke å gå med det rent kameratekniske. Men det kommer seg....det kan nok hende at jeg forsøker meg på noen av deres gode råd, så får vi se om det hjelper :) Tusen takk Jon, Frank Daniel, Elisabeth, Hans Petter og Geir for at dere tok dere tid til å komme med deres innspill og kommentarer. Setter stor pris på det...
Cato H.

Liker bildet godt, komposisjonsmessig. Støy er det mye av, egentlig overrasket at det er så mye av det selv på valgt isoverdi. Uansett kan du klare deg med mye kortere lukkertid på det objektivet du har brukt, ned mellom 1/10-1/20 sek. og da kan du velge ca iso 800. Støyen blir da mye mindre. Sorthvitt tror jeg også blir mye bedre med det utgangspunktet du tross alt har her. Litt luft på høyre siden hadde også vært kjekt, for å balansere bildet litt mer. Kanskje kan du velge å flippe bildet andre veien også, og se hvordan det blir. Uansett, thumbs up og lykke til videre :-)
Gudbjørn Idar H.

Flott fangst.
Stine M.

tusen takk Cato for detaljert og konstruktiv tilbakemelding. Jeg jobber med å bli bedre med å styre ISO- verdien bedre, og tar rådene til etterretning... veldig godt å få slike innspill for å kunne utvikle seg videre :)
Stine M.

Tusen hjertlig takk Gudbjørn... hyggelig å høre at du likte bildet!
Avsluttet .

Flott bilde og fin komposisjon her, men jeg ser at du har brukt en skyhøy ISO her som trekker ned kvaliteten på bildet. hvorfor bruker du så høy ISO som 2800 ? Tony.
Stine M.

Tusen takk for innspill og hyggelig kommentar... Jeg setter pris på å få slike innspill! Jeg lover å jobbe med det fototekniske, hvis du lover å fortsette å gi meg konstruktive tilbakemeldinger :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu