Berit
Bildet inngår i albumet Portrett -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-12 11:41:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-01-12 15:23:07
    Versjon #3
Utstyr
  • Minolta minolta dimage Z1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Anders F.

Jeg likte ikke fargestikket. Bildet blir mye bedre om du bruker gråskala eller retter opp fargestikket. Antakelig best med gråskala på dette bildet.
Det var et merkelig mønster på bakgrunnen, til høyre for nesa hennes, kommer dette fra bildebehandlingen?
Stine Merete F.

Hei! personlig er jeg veldig glad i bruntoner, men kanskje du har rett, legger iallfall til versjon i gråskala. Bedre? Bildet er ikke behandlet ellers, bakgrunnen var nok ikke helt jevn da bildet ble tatt.
Rikke B.

Synes dette var et flott portrett! Likte v#1 også, selv om fargestikket var i sterkeste laget gjorde det bildet litt mer spennende og ''utradisjonellt'' portrett. Men rent estetisk er det nok v#2 som er best.

Rikke :-)
Anders F.

Jeg likte bedre fargen i v2. Denne er heller ikke gråskala, men har en penere farge, som ser ut som en blanding av sepia og gråskala. Hvis du trykker ''Gråskala'' under bildet ser du hvordan det ville blitt i gråskala.
Ellers lurer jeg på om bildet kanskje hadde tjent på å gjøres enda lysere, nærmest som ''high key'', men det må man bare prøve for å se om det funker. Men jeg liker bildet som i v2.
Nikolai E.

Enig med Anders, sort/hvitt bilde passer best til dette portrettet etter mitt syn. v1 er vel i sepia, jeg har aldri skjønt vitsen med bruntoner bortsett fra at det skal illudere et gammet farget sort-hvitt bilde. Men da bør bildet (motivet) stå i stil til bruntoningen.
Jeg synes heller ikke ''high-key'' egner seg til dette portrettet, som eller er bra. Jeg synes utsnittet sitter bra, kanskje litt trangt foran ansiktet.
Oppfordrer fotografen til å legge ut en versjon i s/hv, prøv deg gjerne fram med forskjellige kontraster (forsøk diverse teknikker i PS, ikke bare konvertere til gråskala).
Stine Merete F.

Har lagt ut en versjon i sort/hvitt, her har jeg også hevet kontrastene litt. Tross at jeg er glad i bruntoner synes jeg nok denne versjonen ble den beste! Takker for kommentarene:)
Avsluttet .

Ver#2 er best. Ble for mye utbrente partier i ver#3.
Fin positur, men ønske at blikket hennes kunne vært rettet mot kamera...men hun skal vel se litt trist ut..

T
Nikolai E.

v3 er bra! Ikke enig med TM vedr utbrente partier. Liker kontrasthevingen din (ser meget bra ut på skjermen min), framhever øynene. Kanskje litt mye skinn i håret. Pluss for at du har god kontroll på dybdeskarpheten, hele ansiktet er skarpt. Ansiktet er midtstilt, men det går bra her.
Berit D.

Heihei! Jeg syns dette bilde var veldig bra. Jeg likte best sort hvit versonen, der du hever kontrasten. Det blir mye mer med bildet når du hever kontrasten, syns jeg. Uttrykket i bildet liker jeg også. Jeg vet ikke hvilket uttrykk du prøve å skape, men jeg syns bildet virket litt trist og en smule mystisk. Det liker jeg! stå på:)


*Berit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu