Frodig landskap
Dette bildet var vinner på TV 2 sin vær-fotokonkurranse forrige søndag med samme tema som tittelen;-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-19 22:45:56
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon PowerShot G3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257362} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Espen R.

Hei Ingunn.
Likte komposisjonen her. Flott med så lavt kamerastandpunkt. Fin speiling i vannet blant stråene, og herlig lys. Nesten litt mye lys oppe til høyre, kanskje litt utbrent. Men ellers meget flott:-)
Espen
Grethe S.

Hei!
Enig med Espen her, nydelig komp og farger.. Litt synd med det veldig lyse partiet, også synes jeg strømledningen forstyrret litt (men er de der- så er de der.. og om en vil tukle de bort i PS er jo en smaksak..). Ser en bort fra de to forholdene var dette neste perfekt..
bra jobbet!!

MVH Grethe
Bjorn F.

Hei Ingunn.
Velkomponert og severdig dette,stråene står fint frem med et vakkert lys på seg med fine speilinger på den stille vannflata.Harmonisk og fredfullt. Litt dumt med den utbrente himmelen, men du kan trøste deg med att jeg sliter med det samme selv,-- om det er noen trøst da.
Hilsen Bjørn.
Ingunn S.

Tusen takk for raske tilbakemeldinger...ja det ble nok litt utbrent på himmelen...sola var midt imot der...og kraftlinjene må nok være der... foreløbig iallefall:-)

Hilsen Ingunn:)
Ole-Kristian T.

Nydelig, nydelig, nydelig! Utrolig vakre grønnsjatteringer og vakkert lys. Liker speilingen, linjene, komposisjonen, men jeg synes det er fargene og lyset som ''gjør'' dette bildet :)
Tom E.

Hei!
Synes at du absolutt er inne på noe her.Det jeg vil anbefale deg er å anskaffe et polafilter.Da kan du ungå den utbrente himmelen.Synes at sivene i seg selv kan utgjøre et eget bilde.
mvh tom
Ingunn S.

Takk så mye til Ole-Kristian og Tom også for hyggelige kommentarer. Glad dere likte bildet:-) Har lagt ut v2 med et kutt i toppen...men synest jeg måtte ha med de mindre trærne i sin helhet.

Hilsen Ingunn:)
Anne-Lise S.

Vakkert landskap dette her, Ingunn! God dybde innover, der du velger et lavt kamerastandpunkt for å få frem både miljøet i forgrunnen og høyden på stråene. Lekker speiling i vannet, og svært god skarphet. Liker også lyset og fargene. Noe utbrent i øvre høyre hjørne, så du hadde kanskje motlys her, men ser du forsøker et annet utsnitt i V2 uten himmelen. Jeg synes også det fungerer godt, men da forstyrrer kanskje ledningene enda mer, og også huset i lia der inne. Liker roen dette oser av, pga. det speilblanke vannet. Herlig friskhet over det hele!

Anne-Lise
Ann T.

Dette synes jeg var et fint bilde. Flotte, vårlige grønne farger og en fin gjennspeiling av fjellsiden i det stille vannet. Bra dybde i bilde. Liker V2 best kanskje. Kraftlinjen er nevnet og det bør du vurdere å fjerne.
Mvh. Ann
Vidar S.

Et lyst og positivt bilde som oser forsommer. Himmelen er det ikke mye å gjøre med, men jeg personlig synes ikke den sjenerer alt for mye. Men kraftledningene ville jeg nok klonet vekk. Ellers et velkomponert bilde hvor v1 er den rette for meg. Synes kuttet i v2 ødela bildet mye. Et pent frodig landskap :o) Vidar
Odd E. k.

Hei Ingunn!

Flott kameravinkel, der aksene i dammen kommer fint tilsyne. Flott skarphet og lys, noe som gir en fin stemning. Fin speiling i vannet av aksene og fjellet i bakgrunnen. Mulig at kraftlinjen til venstre kan klones bort, da dette tar bort noe av idyllen. Uansett et flott fanget motiv Ingunn!

Mvh

Odd E.
Ingunn S.

Tusen hjertelig takk for alle fine kommentarer:-)
Skal prøve å få gjort noe med de kraftledningene...

Hilsen Ingunn:)
Ronny A.

V2 ble flott, Ingunn. Utrolig god stemning i bilde. Anbefaler også et polariseringsfilter om du ikke har det. Jeg er godt fornøyd med det. Kraftlinja bør nok bort, da renheten i bilde forstyrres litt:-) Men alt i alt et veldig bra bilde.
mvh Ronny
Lars-Anders M.

Meget godt lys over dette landskap. Bra fotografert.
Mone K.

Dette fortjente så absolutt å vinne værkonkurransen. Et flott stykke arbeid. Liker den ekle kompsosjonen og det flotte lyset. Stille flott vann med speilinger.

Mone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu