Tankefull...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-09 21:01:57
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237192} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Rune S.
Vakkert og tankefullt. Påminner litt om et impressionistiskt maleri. Flotte farger og fin idé. Føler at jenta går skjevt og luter til venstre!?Flott komposisjon, synes jeg.

Mvh
Rune S
Oddrun B.
Takker for din positiv kommentar Rune :)

mvh Oddrun
Bjarne N.
ja, dette synest jeg faktisk var veldig vellykket!!
Tom E.
Dette likte jeg også. Det kan gi assosiasjoner til forsiden til en bok. Liker hvordan modellen framstår som klar mot den abstraherte skogen. Får en trist stemning fra posituren. Lyset i bildet, samt plasseringen av modellen fungerer også godt etter min smak.

Mvh TomE
Leif B.
Henger meg på all godord i forb. med dette bildet. Spennende og gir rom for ettertanke.
Om personen hangler mot venstre, er kansje en reaksjon av at hun vandrer mot det store intet.
lb
Oddrun B.
Takker for positive kommentarer, veldig kjekt at bilde faller i smak hos noen:)

mvh Oddrun
Laurberg G.
Hej Oddrun. Det er altid spændende, når man får en kommentar under eget billede, at gå ind og se kommentatorens billedpræsentationer. Her må jeg sige at det var/er endda en særdeles god oplevelse. Billedet herover repræsenterer således, på en og samme tid, både det moderne digitale fotografis muligheder og samler traditionen op fra den impressionistiske malerkunst. Her bemærker jeg først og fremmest det varme lys som hviler over billedet. Et allround billede hvor skoven kan være en hvilken som helst skov og personen en hvilken som helst kvinde. Man bemærker selvsagt kvindens stilling i billedet. På vej et elller andet sted hen. Ingen ved hvor. Hun luder i bevægelsen. Forekommer privat i sin egen verden. Tænksom. Måske går hendes ægteskab eller parforhold ikke godt. Måske har hun trakasseri på sit arbejde. Måske føler hun sig overset. Måske går hun bare en tur fordi hun har hovedpine. - I hvertfald går hun. Og hendes gang sætte associationer igang. Billedet har et godt billedtryk når man møder det. Har også evnen at fastholde betragteren i funderinger over mål og med. Et billede der tænker eller taler. Ikke højt og postulerende, men stille og eftertænksom. mvh. lau
Oddrun B.
Takker så mye for din utfyllende og positive kommentar.Fint å lese at du har gjort deg mange tanker om bilde.
Gjør veldig godt, at bilde oppleves slik du beskriver:)

mvh Oddrun

Arne S.
Sammenmonteringen framstår ikke som helt vellykket. Jeg forstyrres av kvinnens skarphet i forhold til omgivelsenes bevegelseuskarphet. Historien er åpenbar, men utførelsen (troverdigheten) må jobbes mer med.
Oddrun B.
Takker for din kommentar. Er enig med deg, forstyrres også av kvinnens skarphet i forhold til omgivelsene. Må nok jobbes mer med :) og få fram et bedre resultat .

mvh Oddrun
Carsten A.
Jeg blir slått av det samme som Arne Strømme. Den er ikke sammenkopiering i seg selv som er ankepunktet, men at den bærer tydelig preg av klipp og lim på en måte som ikke gir sammenheng mellom bildets elementer.

For min del er jeg heller ikke betatt av tittelbruken her, den fremstår som en oppfordring til betrakteren om å oppfatte bildet på en bestemt måte.

MVH CA
Oddrun B.
Takker for kommentar. Har lagt ut en ny versjon, og er mer fornøyd med den, synes kvinnen faller mer på plass nå:)

mvh Oddrun
Carsten A.
Jeg syns ærlig talt at dette (V2) ikke gjorde særlig forskjell, så jeg må nok fastholde min forrige kommentar.

MVH CA
Jørgen J.
Meget vakkert, nydelige farger. Helt i stil med dine tidligere foto ''Sitter her Aleine'' og ''En regnfull høstdag'' Ser fram til flere foto fra deg av samme type.

mvh jørgen
Oddrun B.
Takker for positiv kommentar, kjekt at bilde falt i smak :)

mvh Oddrun
Anne Ø.
Et utrykksfultt bilde og liker effekten her.
V. 2 ble bra der jenta ble noe mer uskarp.
Fine fargevalører.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu