Copenhagen baby
Umanipulert fotografi
Lightjet (cprint) på aluminium
100x133.3 cm
Opplag 1+10
Jeg er veldig glad i dette bildet fra København. Bildet er -i likeht med mine andre bilder- ikke dobbelt eksponert eller manipulert og tatt med vanlig lukketid. Et fremtredende element i fotografiene er det flerdimensjonale rommet som oppstår ved at omgivelsene reflekteres i hverandre. Med hjelp av naturlig lys og eksisterende reflektive overflater kan i enkelte tilfeller alt smelte sammen i én flate og den såkalte solide virkeligheten synes mer transparent, abstrakt og metaforisk.
Bildet inngår i albumet Urban Reflections - Definisjon av refleksjoner, hentet fra Wikipedia:
Betenkninger, betraktninger, ettertanker, funderinger, gjennomtenkinger, gjenspeilinger, meditasjoner, overveielser, omtanke, spekulasjon, spekulasjoner, synsmåter, tanker, vise tilbake på…
Utstyr
  • Casio
  • 23.7 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Dette bildet falt i smak.. Var sikker på at det var manipulert jeg.. Fine fargen og masse å se på!
Mvh Grethe Espeland
Janniche D.

Hei Grethe, takk for hyggelig kommetar!
Carsten A.

Heisann, var ikke klar over at du forlengst hadde registert deg på FOTOdotNO, men ettersom du først i disse dager har lagt ut bilder får jeg iallfall ønske deg velkommen med det!

Her var det mange plan og et både flerdimensjonalt og levende rom. Samtidig har du et lett og luftig lys over dette. Blikket vandrer i flaten. Øyet som ser har sett bra!

MVH CA
Frank A.

Veldig spennende bilder! Dette likte jeg best sannsynligvis pga blåfargen. Mange plan og stor dybde og helt flatt. Et paradoks som verden vi lever i.

FrankA
Amalie V.

Synes dette var det beste bildet ditt. Orginalt og fine farger :)
Kjempe bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu