Happy Family Day I
Umanipulert fotografi
lightjet på aluminium 100x133 cm
Opplag 1+10
Dette bildet er tatt i Birkelunden en lørdag ettermiddag. Som vanlig er ikke bildet dobbelt eksponert, manipulert eller tatt med lang lukketid -jeg sier det fordi mange tror det... Dette er et av mine favoritter for øyeblikket og hovedbilde til min oppkommende utstilling (reklame: åpner 17. januar kl 18 i Galleri BOA alle er velkomne!) :)
Bildet inngår i albumet Urban Reflections - Definisjon av refleksjoner, hentet fra Wikipedia:
Betenkninger, betraktninger, ettertanker, funderinger, gjennomtenkinger, gjenspeilinger, meditasjoner, overveielser, omtanke, spekulasjon, spekulasjoner, synsmåter, tanker, vise tilbake på…
Utstyr
  • Casio
  • 23.7 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295671} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kristoffer L.

Det er godt å komme over bilder og prosjekt her inne som det ligger en bevisst intensjon bak.

Refleksjoner er alltid fascinerende. Vinduer, speil, gjennomsiktighet og refleksjon, eksistenser lag på lag. Parallelle virkeligheter som er hverandre uvekommende - men som likevel har alt med hverandre å gjøre, i et større hele.

Jeg har stor sans for disse bildene, og synes du lykkes med dem i forhold til intensjonen din. Av de fire du hittil har lagt inn, har jeg størst sans for dette og bilde nr. 353713.

Jeg kan også se for meg at disse bildene ville kunne fungere godt i gode svarthvitt-versjoner, hvor tonespråket i ofte kan tilføre ytterligere abstraksjon.

Lykke til med utstillingen!

- Kristoffer

Janniche D.

Hei Kristoffer!
takk for hyggelig kommentar!
Først må jeg si dinn innlegg om gatefotografi var veldig bra og samsvarte mye med mine egne oppfatninger. Selv ble jeg også begeistret for at denen kategorien er her på siden!

Jeg har faktisk forsøkt bildene i svarthvitt, men da blir de nesten uleselige... jeg er opptatt av abstraksjøner av det daglige, men vil allikevel at beskueren har en virkelighet å ta tak i... men jeg skal legge ved et bilde på profilen min som er nesten svarthvitt (det var litt vel glorete i alle sinde neonfarger og passer best litt mer subtilt) så kan du jo se hva du syns?

Dine svarthvitt bilder er forresten fine og jeg skal se litt mer på dem senere. Det er veldig hyggelig å ''møte'' deg!
Trygve K.

Dette syns jeg absolutt er et veldig godt eksempel på denne fascinerende visuelle verden, og du har gjort et veldig godt valg av utsnitt og komposisjon i det gitte øyeblikket som her er fanget, skjønner godt at du har valgt det til hovedbilde i din utstilling som jeg ønsker deg all mulig lykke til med!
Jeg takker og for hjertelig kommentar til mine bilder; opplever her at jeg har funnet ei som har et noe beslekta billedspråk. Å konsnetrere seg om et tema som du her har gjort er en styrke...

:> T
Gunn W.

Wow, dette var et kreativt foto! :-)
Jeg liker fargene, stemningen og alle ''overraskelsene''!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu